KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés   
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozások!
Jelenleg semmilyen nemi, illetve csoporti korlátunk nincsen. Ezt használjátok ki. :)
Staff
Aktuálisok!
~ Frissült a szabályzat, kérünk mindenkit, hogy olvassa el, a könnyítés kedvéért az újat külön írtuk az eredetitől! A VENDÉGEK feltétlenül olvassák el! #The Staff!
The life
Figyelem, a kis chat szent, ide kérek mindenkit, hogy ne írjatok kritikákat, véleményeket az oldallal vagy akár az adminokkal kapcsolatban, ez a hely a beköszönések, az értesítések (pm, reag, stb), és a rövid beszélgetések, esetleg kérdések (vendégektől), és hirdetések helye! Itt nem szeretnénk vitákat innentől fogva!
Legutóbbi témák
» Jövő 50 árnyalata
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptySzomb. Júl. 26, 2014 10:00 am by Vendég

» Hell City
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyHétf. Ápr. 21, 2014 2:54 pm by Vendég

» Love Bites - Vampire Diaries RPG
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyPént. Feb. 21, 2014 11:28 pm by Vendég

» Tavaszi Eső
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptySzer. Feb. 19, 2014 9:22 pm by Vendég

» Ariana Rosier
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:33 pm by Anthony Montgomery

» Alen Akhvall
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:32 pm by Anthony Montgomery

» Richard O'Connell
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:28 pm by Anthony Montgomery

» Összetett szavak lánca
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:20 pm by Anthony Montgomery

» Aranyköpések
Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:18 pm by Anthony Montgomery


Megosztás
 

 Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
I am a Member
Jason Maxwell

Jason Maxwell
Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Feb. 08.
Age : 28

Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason Empty
TémanyitásTárgy: Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason   Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyHétf. Feb. 10, 2014 8:01 pm


Chloe & Jason


Bűntudatom kellene lennie amiatt, hogy jól érzem itt magam, többek között, amiért a magam ura lehetek és önző módon kihasználom, hogy igazán semmiért sem kell aggódnom csak önmagamért, közel sem nyomja akkora felelősség a vállamat, mint amit akkor éreztem, amíg otthon voltam. Itt legalább tudom, hogy csak a jegyeimre kell összpontosítanom, ami egyáltalán nem okoz nehézségeket, így akár egy jó hírű neves egyetem is felmerülhet, ha rákapcsolok egy kicsit és bizonyítom, hogy ennél bizony többre is futja. Több vagyok, mint amit mások látnak bennem, de ez csöppet sem zavar, de még kevésbé érdekel. Mégis olykor olyan üresnek érzem az életemet. Valami pokolian hiányzik. Még soha sem éreztem, de iszonyúan szeretném megtapasztalni milyen valaminek nem kényszerből értelmet adni. Akkor miért csinálom? Magamért, hogy jobb legyek, hogy jobb legyek attól, mint aki elhagyott és azóta is láthatóan megfeledkezett arról, hogy neki valaha volt egy kisfia, aki mostanára már felnőtt és próbál kizárólag a jövőjére gondolni. Többre fogom vinni, mint az apám valaha is, de mi lesz akkor, ha ez sem fog elégnek bizonyulni? Ha ez egyszerűen nem elég? Nem akarok csak magamra gondolni, mert akkor miben leszek más?
A gondolatmenetet egy frontális ütközés szakította félbe a folyosón. Az hogy egy csinos lány szinte majdnem belém csapódott finom kifejezés. Mert egy az egyben belém jött és mert sokkal több mint csinos.
- Öhm... Ne haragudj. Valószínűleg nem figyeltem. - Én kértem bocsánatot, pedig nyilvánvalóan nem tehetek az esetről. Oké, elgondolkodtam talán néhány pillanatra, de akkor is ő volt a figyelmetlen. Mondhatni túl nagy volt a lendület. Előfordul...  Mindenesetre ha tudja, hogy ilyen magával ragadó tud lenni lassabban és óvatosabban kellene száguldoznia a folyosón mindenki más biztonsága érdekében. Szóval, az hogy megállítottam talán még a közjót is szolgálja. Ezt vétek lett volna kihagyni.

Vissza az elejére Go down
Vendég


Vendég

Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason   Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyHétf. Feb. 10, 2014 8:31 pm


Jason ( I love you ) & ChloeVégre vége van a matek órának én pedig gyorsan el kezdtem sietni a torna terem iránya felé, hisz így is már késében vagyok az edzésről. - nem mintha nem hagyhatnék ki egy-egy edzést, hisz évek óta találok ki koreográfiákat és edzem őket megállás nélkül és mind e közben kitűnő tanuló is vagyok - És ezeknek a tetejébe még van magánéletem is amire alig marad időm a suli mellett, és a szerelem... Oh, a nagy szerelem... Erről a nagy love dologról legyen csak annyi elég, hogy engem általában mindig a bunkó köcsögök találnak meg és sose tudok kialakítani egy normális kapcsolatot, mert a suliban az összes srácot csak a külsőm és a teljesítményem érdekli. Komolyan, annyira idegesítő, hogy mindenki csak a külsőre megy. Az annál inkább nagyobb baj, hogy az összes srác csak le akarja fektetni a csajokat és ha jók az ágyban akkor "megtartják" őket, ha rosszak akkor dobják őket. Erről annyi a véleményem, hogy ilyen srácnak ne legyen barátnője, mert az nem becsüli meg. - nem csak azért mondom ezt mert még nem találtam meg a megfelelőt az ELSŐ alkalomra -
Valami ilyesmi gondolatok járhattak a fejemben mikor neki mentem valakinek. Hirtelen felnéztem és kissé zavartan szólaltam meg.
- Oh, ne haragudj. Jobban kellett volna figyelnem. - mondtam és kicsit arrébb léptem tőle, hogy megtudjam nézni kibe is ütköztem bele. Jól nézett ki, láttam párszor a focistáknál, de személyesen még nem találkoztam vele.
Vissza az elejére Go down
I am a Member
Jason Maxwell

Jason Maxwell
Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Feb. 08.
Age : 28

Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason   Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:18 pm


Chloe & Jason


Elmosolyodtam azon, hogy szinte másodpercre pontosan szólaltunk meg elnézést kérve, mégsem mozdultunk, továbbra is egymással szemben álltunk és még mindig. Valahogy le kéne róla vennem a tekintetem, de nem akar sikerülni. Azt hiszem személyesen még nem ismerjük egymást, de a pályáról mindenképp, csak eddig valahogy nem figyeltem eléggé, úgy tűnik. Ha nem tudnám azt gondolnám, hogy szánt szándékkal történt az eset azért, hogy felhívja magára a figyelmet, mert megközelítőleg a csapat felének vissza kellene igazítani az állkapcsát utána, ha még el nem csurrant a nyáluk előtte. Én hogy lóghattam ki eddig a sorból? Fogalmam sincs.
- Igen... Tényleg, ahogy nekem is. - Szóval ennyivel azt hiszem le is tudhatjuk ezt a dolgot. Senki sem hibás vagy mindketten. De maradjunk inkább az előbbinél vagyis annyiban, hogy véletlenek előfordulnak. Nem fogom azért lehordani és jelenetet rendezni a folyosón mert egy kicsit figyelmetlen volt, nem mellékesen én sem egészen voltam képben. Elgondolkodtam. Ennyire egyszerű a képlet.
- Csapatkapitány kisasszony a pályán hengereljen le mindenkit, ne a folyosón. - Furcsa, hogy még soha egyszer sem hallottam a nevét, legalábbis nem rémlik, de ez egy kiváló alkalom arra, hogy kiszedjem belőle. Udvariatlanság lenne nem bemutatkoznia azok után, hogy olyan lendületesen nekem jött se szó, se beszéd.
Helyet akartam hagyni neki, ezért hirtelen arrébb akartam lépni, de nekünk valahogy ezt is sikerült egyszerre művelnünk, majd az ellenkező irányba is megkíséreltem, de ez a próbálkozás is dugába dőlt.

Vissza az elejére Go down
Vendég


Vendég

Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason   Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:30 pm


Jason ( I love you ) & ChloeMikor vissza nyertem a magabiztosságomat felnéztem a folyosón lévő egyik órára és felsóhajtottam mikor felfogtam, hogy a fél edzést már lekéstem. Attól a gondolattól nyugodtam meg egy picikét, hogy tudtam, hogy Faye ott van és mint CSKH helyettesít engem, hiszen ez a dolga, nemde?
Az első mondatára nem mondtam semmit, mert szerintem eléggé kiveséztük azt, hogy mind a ketten figyelhettünk volna. De a magam furcsa módján kicsikét örültem annak, hogy így egymásba rohantunk, mert 1) szeretek új embereket megismerni, hisz sosem lehet elég "híres" az ember és 2) be kell vallanom, hogy a velem szemben álló srác nem nézett ki rosszul, és nem tűnt olyan bunkó paraszt állatnak mint az eddigi fiúk akiket ismertem. Elég szimpatikusnak tűnik és szerintem akár még barátok is lehetünk.
- Chloe Hopewaley vagyok. Az iskolai pom-pom csapat kapitánya. De szerintem ezt már tudod. - mondtam halványan elmosolyodva majd mikor felfogtam, hogy egyszerre lépünk oldalra úgy döntöttem megfogom a vállát majd szépen helyet cseréltünk.
- Viszont én még a te nevedet nem tudtam meg. - mondtam még mindig mosolyogva.
Annyi minden történt azóta mióta ide járok, ebbe a suliba. És ami most furcsán fog hangozni az a legrosszabb az egészben, hogy nem tudok úgy elmenni a folyosó végéig, hogy pasik ezrei ne néznének utánam és adnák meg a számukat. Oké, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem keresem a szerelmet, de akkor is... Nem egy egy éjszakás kalandra vágyok. Lehet, hogy még fiatal vagyok, de én egy kicsit komolyabb kapcsolatra vágyok. Egy olyan pasit szeretnék akivel együtt aludhatok, aki smink nélkül, kócos hajjal is szeret, van humora, őszinte, és felvállalja a kapcsolatunkat. Csak az a baj, hogy rendes pasikat a mai világban nem nagyon lehet találni.
Vissza az elejére Go down
I am a Member
Jason Maxwell

Jason Maxwell
Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Feb. 08.
Age : 28

Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason   Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason EmptyKedd Feb. 11, 2014 9:36 pm


Chloe & Jason


- Oh, Jason vagyok, Jason Maxwell. Nagyon örülök Chloe. - Megint csak elmosolyodtam, bár először fogalmam sem volt mire készül, majd egyszerűen csak követtem a lépteit és helyet cseréltünk. Nem, nem csak jól betanult udvariasságból mondtam azt, amit... De azt hiszem ez egyértelmű. Ki ne örülne annak, ha egy csinos lány belé rohan a folyosón? Ami pedig külön megkönnyebbülés, hogy nem állt be a híres nevezetes kínos csend, de még csak egymás torkának sem estünk figyelmetlenségünk közepette. Mondjuk rám ez egyébként sem jellemző, de azt nem tudhatom, hogy a kisasszony mennyire indulatos, amikor valami vagy éppen valaki az útját állja.
- Hasonlóképp tagja vagyok az iskolai csapatnak, csak én épp a válogatottnak. - Ő pedig egy dögös kis szerelésben pomponokkal a kezében szurkol és buzdítja a csapatot, aminek a túlnyomó többsége sokkal lelkesebb mikor edzés közben stírölheti, mint játék közben. De gondolom ezzel semmi újdonságot sem mondanék. Az viszont meglepő, hogy csak mos ismertük meg egymást személyesen, hol ott... Különös.
- Viszont ha így belém rohantál biztosan épp siettél valahová. Késésben voltál vagy már el is késtél, mert feltartalak? - Szóval, csak érdekelne hová volt ennyire sietős. De ahhoz képest nem tűnik túl idegesnek, sem dühösnek tehát remélhetőleg nem is volt olyan életbevágóan fontos, más különben már régen faképnél hagyott volna valószínűleg annyival, hogy bocs!
- Várjunk, nektek nem ilyenkor van az edzés? Jól elkéstél miattam. Ne haragudj... - Igazából csak most ugrott be, hogy valamivel utánunk szokott kezdődni az edzés. Elég nehéz is lenne őket eltéveszteni. Csak olyankor már inkább vágyom egy zuhanyra és hogy átöltözhessem, minthogy megálljak a szemeimet legeltetni. Azt bármikor megtehetem. Mondjuk most is... Bár azzal most egész biztos elásnám magam és akár el is könyvelhetne egy újabb tahónak.

Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom

Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason   Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason Empty

Vissza az elejére Go down
 

Hiszel a véletlenekben? ❥ Chloe & Jason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jason Maxwell
» Chloe Hopewaley ˇˇ soon

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Los Angeles Academy :: Akadémia :: Folyosók-