KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés   
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozások!
Jelenleg semmilyen nemi, illetve csoporti korlátunk nincsen. Ezt használjátok ki. :)
Staff
Aktuálisok!
~ Frissült a szabályzat, kérünk mindenkit, hogy olvassa el, a könnyítés kedvéért az újat külön írtuk az eredetitől! A VENDÉGEK feltétlenül olvassák el! #The Staff!
The life
Figyelem, a kis chat szent, ide kérek mindenkit, hogy ne írjatok kritikákat, véleményeket az oldallal vagy akár az adminokkal kapcsolatban, ez a hely a beköszönések, az értesítések (pm, reag, stb), és a rövid beszélgetések, esetleg kérdések (vendégektől), és hirdetések helye! Itt nem szeretnénk vitákat innentől fogva!
Legutóbbi témák
» Jövő 50 árnyalata
Ariana Rosier EmptySzomb. Júl. 26, 2014 10:00 am by Vendég

» Hell City
Ariana Rosier EmptyHétf. Ápr. 21, 2014 2:54 pm by Vendég

» Love Bites - Vampire Diaries RPG
Ariana Rosier EmptyPént. Feb. 21, 2014 11:28 pm by Vendég

» Tavaszi Eső
Ariana Rosier EmptySzer. Feb. 19, 2014 9:22 pm by Vendég

» Ariana Rosier
Ariana Rosier EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:33 pm by Anthony Montgomery

» Alen Akhvall
Ariana Rosier EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:32 pm by Anthony Montgomery

» Richard O'Connell
Ariana Rosier EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:28 pm by Anthony Montgomery

» Összetett szavak lánca
Ariana Rosier EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:20 pm by Anthony Montgomery

» Aranyköpések
Ariana Rosier EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:18 pm by Anthony Montgomery


Megosztás
 

 Ariana Rosier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
I am a Killer
Ariana Rosier

Ariana Rosier
Hozzászólások száma : 3
Join date : 2014. Jan. 22.

Ariana Rosier Empty
TémanyitásTárgy: Ariana Rosier    Ariana Rosier EmptyCsüt. Jan. 23, 2014 8:13 pmAriana Rosier

Átkozlak, téplek, marlak szilajon. Átkozz, tépj, marj és sikolts, akarom.

AdatokNév: Ariana Rosier
Becenevek:Ria
Születési hely & idő: 1995. 01. 07.
Kor: 18
Csoport: Gyilkos
Play By:Ashley Greene

Jellemem...Jellem

Vajon miért érdeklődsz irántam? Pontosan! Mert egy furcsa érzés kerít hatalmába, amit nem tudsz hova tenni, ha a közelembe merészkedsz. Tudom, te is érzed a sötét aurát, ami körbeleng, tudod, hogy jobban járnál, ha messziről elkerülnél, és mégsem teszed. Érzed, hogy sötét titkokat rejtegetek. Romlott vagyok, egy álnok kígyó, aki, abban a pillanatban, mikor hátat fordítasz, beléd mar és élvezettel nézi végig szenvedésed.
Az élet számomra mindössze egy óriási sakkjáték, ahol elkerülhetetlenül el kell vesznie néhány gyalognak a királynőért, aki én vagyok. Az emberek csak sakkfigurák, akik, megfelelő irányítás mellett, az én malmomra hajtják a vizet, ha pedig elbuknak, az az ő bajuk lesz, engem hidegen hagy. Mondanom sem kell, nem sok jóindulat vagy emberség szorult belém – pontosabban minden jóság kiveszett belőlem már réges-régen. Néha felötlik bennem a gondolat, hogy mi lett volna, ha? Ha egyszer régen nem a gyengeségtől való félelmem, hanem a húgom emléke iránti tisztelet kerekedik felül bennem. Olykor az is eszembe jut, hogy valójában sosem maradtam erős, hiszen összetörtem, darabokra hullott az életem, és meg sem próbáltam összerakni a darabokat. Bezárkóztam, vastag falakat húztam fel magam köré, hogy többet senki se sebezhessen meg. De valami hiányzik, a lelkemben tátongó űrt már semmi és senki nem töltheti be, legfeljebb a bosszú enyhíthet a kínokon, amik Cassandra halála óta kínoznak. Hogy ki ellen esküdtem bosszút? Az élet ellen, ami mindent elvett tőlem.

Amilyen valójában
Egy sérült lelkű, beteg lány, aki megragadt a múltban, aki nem tudta feldolgozni húga halálát. Őrlődik. Egyedül van, magányos, mindentől elzárkózik, ami segíthetne neki, a szenvedésben látja az egyetlen kiutat, hiszen önmagát hibáztatja. Hibát hibára halmoz, elvesztette valóságérzetét, egy magának kreált kitalált kis világban létezik, megőrült. Orvosi segítségre szorulna, ám senki sem gondolná erről kedves és ártatlan fiatal lányról, hogy őrült, ő maga pedig minden eszközt bevetve próbál a társadalom egy teljesen normális tagjának tűnni. Sorra szedi áldozatait, közben pedig éli egy elkényeztetett tini mindennapi életét. Szüleitől mindent megkap, az embereket az orruknál fogva vezeti...a pusztulásba.

Külső
Nézzük csak. Tény és való, szép vagyok, formás alakkal és szép arccal áldott meg a sors, amit, ha úgy adódnak a dolgok ki is használok. Ha szükséges igen elbűvölően tudok nézni azokkal a sötétszürke szemeimmel, amelyekben olyan könnyen el lehet veszni. Ám ha nincs okom megjátszani magam, közel sem vagyok aranyos és ártatlan. Tekintetem fagyos, minden érzelmet mellőz. Tartásom egyenes, arckifejezésem gőgős, minden mozdulatomból süt a nemesi elegancia és a mások iránt érzett lenézésem. Mindig a legújabb divatot követő, legdrágább ruhadarabokat választom, ezekkel is csak azt sugallva, hogy több vagyok másoknál, hiszen gazdag, befolyásos családba születtem. Szerencsére. Öltözködésemet a visszafogott elegancia és a sötét színek jellemzik, hosszú sötétbarna hajamat általában kiengedve hordom, ékszerek közül csak fehéraranyból készült darabokat viselek.  
  
Múltam egy része...


 
„A beteg gyermek megtört tekintetében egy jövendő haldoklik”
Két tízéves forma kislány ül egymással szemben, a puha pázsiton, egy öreg fa árnyának takarásában. Lágy szellő hajlítja meg a fűszálakat, a kicsi hófehér virágokat, melyek ragyogó színűkkel megtörik a nagy zöld tenger egyhangúságát. Tikkasztó meleg van, de itt a nagy tölgy alatt, nem érezni a Nap égető sugarainak erejét, és a levegő sem olyan fullasztó, mint a rét többi részén.  Az egyik kislány, akinek derékig érő, hullámos, aranyszőke haja és hozzáillő égkék szemei vannak, a távolba mered, ahol talán lát valamit, amit senki más nem vehet észre. De az idilli képet megtöri bőrének sápadtsága, szemeinek természetellenes csillogása, látszik rajta, hogy beteg. Nagyon beteg. Húga, aki vele szemben ül, kezében egy aprócska fehér virágot szorongat, tekintetét rá szegezi, de olykor felpillant testvérére. Sötét szemeiben bánat és aggódás csillan meg, de, amikor találkozik, tekintetük már mosolyog, arcán nyoma sincs az előbbi szomorúságnak.
- Holnap elvisznek a kórházba, és te elfelejtesz, már nem fogsz szeretni engem – szólal meg halkan a beteg kislány, még mindig a távolba meredve. Szavait hallva Melissa felkapja a fejét, láthatóan a könnyeivel küszködik, de nem akar utat engedni nekik. Nem lehet gyenge, nem! Nem mutathatja, hogy mennyire retteg a jövőtől, hiszen a lelke mélyén tudja, hogy Cassandra nem fog visszajönni a kórházból.
- Veled megyek – jelenti ki Melissa határozottan, de hangja így is elcsuklik a szó végére.
- Nem jöhetsz – Cassandra végre nővérére néz, szemeiben könnyek csillognak, de hangja nyugodt. Könnyei apró gyémántcseppeknek tűnnek, ahogy a Nap sugarai megtörnek rajtuk, majd patakokban csorognak le szép arcán, hogy aztán egy kis virág szirmain érjenek földet. Mosolyog, Melissa pedig megérti.  A húga is érzi, hogy már hívja egy másik világ, ahova ő nem kísérheti el. Vészesen közeledik a pillanat, mikor el kell engedniük egymás kezét, mikor mindketten egyedül maradnak.
- Nem akarom – szorítja össze szemeit Melissa. A gondolat, hogy elveszíti a húgát elviselhetetlen számára, nem tud és nem is akar megbékélni a sors döntésével. Sír, könnyei a kezében szorongatott virágra hullnak, majd tekintete is oda téved. Elmosolyodik. Felemeli a kezét, benne a hófehér virággal és húga hajába tűzi.
- Soha nem választhatnak el minket egymástól – öleli át húgát. Ekkor még nem tudhatja, hogy fogadalmát hamarosan meg fogja szegni.
~
Egy kislány áll a tömegben, fekete ruhát visel, kezében egy fehér, mezei virágot szorongat. Szülei a részvétnyilvánításokat fogadják, de ő képtelen végighallgatni a sok hazugságot. Még, hogy sajnálják! Nekik oly’ mindegy, hogy ki nyugszik, ott a márvány sírkő alatt, nekik csak egy név, de neki, neki a húga, aki a világot jelentette, aki örökre elment, elhagyta őt. Sötét szemei a távolba révednek, és nem tükröződik bennük semmi. Hidegek, akár a jég. Kiveszett belőlük a fény. Felemeli a virágot. Rátekint. Abban a pillanatban félelmetes tűz izzik fel a szemeiben, vad, őrült csillogás, maga a Pokol tüze. A növényt egy mozdulattal a földre hajítja, majd cipellőjével rátapos, míg ízekre nem szakítja a gyenge kis virágot. Miután megszemlélte tettének eredményét, megpördül tengelye körül, majd arcán ártatlan mosollyal a szüleihez tipeg, hogy aztán ő is megjátszott udvariasságból fogadja a hazug szavakat.
~
Hideg verejtékben úszva riadtam fel évek óta kísértő, lidérces álmomból. Kóvályogtam, kezembe éles fájdalom nyílalt. Lassan felültem, lekászálódtam az ágyról, bal kezemet ernyedten lógattam oldalam mellett, így csak jobbomra számíthattam, amivel kis nyújtózkodás után sikerült is elérnem és felkapcsolnom asztali olvasólámpámat. Ahogy az ágy szélén kuporogtam, bal kezemben az égető fájdalommal, elveszettnek éreztem magam. Sejtve, mit fogok látni, mégis kissé félve emeltem fel bal karom, majd magam előtt tartva kitártam ökölbe szorított kezem. A vörös vér hosszú, sötét csíkot húzva folyt végig karomon, de én csak néztem. Újra megtörtént. Álmomban olyan erősen szorítottam ökölbe kezem, hogy körmeim bőrömbe vájva felsértették azt –  de nem csodálkozom, így megy ez már hetek, talán hónapok vagy nem is tudom, évek óta.  Már be sem gyógyul a seb. Mintha damilon húznának, felálltam, majd a tükör elé léptem, hogy újra megszemléljem a roncsot, amivé váltam. Egyszerűen nem tudok betelni a látvánnyal, valamiféle borzalmas, ám kéjes örömet érzek, ahogy látom elsorvadni magam. Véres karomat magam elé emeltem, majd ajkaimmal végigsimítottam rajta. Újra felnéztem, majd ördögien elmosolyodtam, ahogy - miközben tükörképem arcát fürkésztem - , lenyaltam számról a vért. Sós volt, keserű, de mégis édes, akár a bosszú, amire már oly’ régóta várok, és, ami most végre beteljesedni látszik. Tőlem elvették az életem értelmét, hát én is ezt teszem másokkal. Cassandra elment és magával vitte egy részemet is, itt hagyott, megcsonkítva. A lelkem fekete, a szívem, akár a kő, a gyilkolás a szenvedélyemmé vált. Pedig fáj. Akárhányszor életet oltok ki, annyiszor én is meghalok egy kicsit. Olyan mintha egy tőrt döfnének a szívembe, majd meg is forgatnák benne, míg bele nem őrülök a fájdalomba, ami sosem enyhül, sosem múlik el, vele kelek reggel és vele fekszek este.  A részemmé vált, belém ivódott, szép lassan eggyé váltunk. Számomra már nincs menekvés, jól tudom, holnap is gyilkolni fogok, hiszen táplálnom kell a bennem élő szörnyeteget. Nem tudok és nem is merek ellenszegülni neki, parancsol nekem, uralkodik az érzéseim felett, ismeri minden egyes gondolatomat, tudja, ha lázongani próbálok, és akkor keményen megbüntet. Félek, de megteszem. Látom, hogy holnap este egy vérben úszó holttestet találnak majd a hatóságok, mellette egy hervadt fehér virággal. Tudom, hogy nincs választásom.
Emlékezz Húgocskám! Minden csepp általam kiontott vér téged átkoz, tönkretettél. Te tettél ilyenné! A Pokolban találkozunk!

„A fájdalom szakítja ki belőlem a felismerést, s a tenger felett repülő sirályok megtört sikolya visszhangozza: halott. Titkos rejtekhelyemmé válik ez a szó. A jövőben együtt kelünk, együtt fekszünk. Magamra öltöm minden reggel, mint egy ruhát. Mindig ott lesz, ahol én. Mindenhova elkísér. Mindenhova. Ott lesz a takaró gyűrődésében, a széltől meglibbentett függöny suhogásában, mindenben, ami úgy piheg, mint a lélegző test, mindenben, ami dobog, mint a szív. Félelem fog el; sose szabadulok ettől a szótól.”
 
Vissza az elejére Go down
I am an Admin & Cool
Anthony Montgomery

Anthony Montgomery
Hozzászólások száma : 187
Join date : 2014. Jan. 01.
Age : 31
Tartózkodási hely : Los Angeles

Ariana Rosier Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ariana Rosier    Ariana Rosier EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:33 pm

Bridgit Horst írta:
Elfogadva!!!


Na hol is kezdjem...hát akkor itt:
Először is üdv itt az oldalon kedves Ria Smile

Nagyon jó avi képet választottál,
tudod miért? Mert imádom Ashley-t ^^

Térjünk a tárgyra...
Nagyon szép és jó lett a jellemed, tetszett,
hogy előbb leírtad amit gondoltál,
és utána még azt is,
hogy milyen igazából a karaktered,
na és ugye bár + a külső Razz
nem maradhat ám ki a sorból.

A múltad valami eszméletlen volt az egyik szemem sírt, mert nagyon megható volt a történet, a másik pedig mosolygott, hogy milyen csodálatos lapot hoztál össze, amíg nem végeztem az olvasással, le sem bírtam venni a szememet a betűkről Smile

Nagyon örülök, hogy itt vagy köztünk, és hogy ilyen szépen tudsz fogalmazni, egy pici hibát sem vettem észre, így nem húzom az idődet!


El vagy fogadva!

...foglalj avit és sipirc játszani! Very HappyVissza az elejére Go down
 

Ariana Rosier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakteralkotás :: Kész karakterlapok :: Gyilkosok-