KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés   
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozások!
Jelenleg semmilyen nemi, illetve csoporti korlátunk nincsen. Ezt használjátok ki. :)
Staff
Aktuálisok!
~ Frissült a szabályzat, kérünk mindenkit, hogy olvassa el, a könnyítés kedvéért az újat külön írtuk az eredetitől! A VENDÉGEK feltétlenül olvassák el! #The Staff!
The life
Figyelem, a kis chat szent, ide kérek mindenkit, hogy ne írjatok kritikákat, véleményeket az oldallal vagy akár az adminokkal kapcsolatban, ez a hely a beköszönések, az értesítések (pm, reag, stb), és a rövid beszélgetések, esetleg kérdések (vendégektől), és hirdetések helye! Itt nem szeretnénk vitákat innentől fogva!
Legutóbbi témák
» Jövő 50 árnyalata
Byron&Bryana EmptySzomb. Júl. 26, 2014 10:00 am by Vendég

» Hell City
Byron&Bryana EmptyHétf. Ápr. 21, 2014 2:54 pm by Vendég

» Love Bites - Vampire Diaries RPG
Byron&Bryana EmptyPént. Feb. 21, 2014 11:28 pm by Vendég

» Tavaszi Eső
Byron&Bryana EmptySzer. Feb. 19, 2014 9:22 pm by Vendég

» Ariana Rosier
Byron&Bryana EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:33 pm by Anthony Montgomery

» Alen Akhvall
Byron&Bryana EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:32 pm by Anthony Montgomery

» Richard O'Connell
Byron&Bryana EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:28 pm by Anthony Montgomery

» Összetett szavak lánca
Byron&Bryana EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:20 pm by Anthony Montgomery

» Aranyköpések
Byron&Bryana EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:18 pm by Anthony Montgomery


Megosztás
 

 Byron&Bryana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
I am an artist
Bryana Thorpe

Bryana Thorpe
Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Jan. 31.

Byron&Bryana Empty
TémanyitásTárgy: Byron&Bryana   Byron&Bryana EmptyVas. Feb. 02, 2014 9:34 am

-Köszönöm ezt is.
Mosolygok rá, majd elgondolkodok azon, amit mondott. Hogy barmikor nagyon szívesen? Tényleg? Mondjuk tényleg nagyon szimpatikus a srác, ezt az is bizonyítja, hogy akár a szobájába is hajlandó vagyok vele felmenni filmet nézni.
A következő kérdésére viszont pajkosan elmosolyodok.
-Tudod, szeretek mindent magam intézni. Úgy biztosra  megyek.
Rákacsintok, majd elnevetem magam. Ugyan, dehogy akarom elásni, meg vérbosszút állni rajta, csak olyan viccesen és komolyan hangzott a dolog, hogy nem hagyhattam ki. Mikor bevallja, hogy zavarban van, én is csak egy zavart arcot tudok vágni, ugyanis fogalmam sincs, mivel hoztam zavarba. De hasznos info, zavarba lehet hozni, hahhhahha! Mondjuk aztán beugrik, mivel hozthattam zavarba és felnevetek.
-Ó, pedig nem szántam annyira komolynak és mélyenszántónak, mint ahogy hangzott. De tényleg.
Oké, néha komolynak is kell lenni, de ez most határozottan nem az a helyzet. És nem is vágyom arra, hogy a beszélgetés elterelődjön valami komoly, filozofikus irányba. Á, nem kell az nekem.
-Úriember? Hmmm, örülök neki.
Fontos nekem, hgy egy pasi legalább egy kicsit legyen úriember, de tényleg.
Közben megérkezünk a szobába, nagy levegőt veszek, mielőtt belépnénk, hiszen mégis csak egy fiúszobáról beszélünk, ki tudja, mi vár ott rám. De nem, kellemesen csalódok, annyira nem vészes a helyzet mint gondoltam. Le is teszem az asztalra a két poharat, majd zavartan megállok a szoba közepén.
-És most?
Ránézek zavart és kicsit ijedt tekintettel, hiszen azért mégsem vagyok hazai terepen, hogy csak úgy ledobjam magam valahová- pedig simán megcsinálnám.
Vissza az elejére Go down
I am a Cool
Byron Donovan

Byron Donovan
Hozzászólások száma : 6
Join date : 2014. Jan. 31.
Age : 32

Byron&Bryana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Byron&Bryana   Byron&Bryana EmptyVas. Feb. 02, 2014 9:47 am

- Értem, szóval ha valamit jól akarsz csinálni, akkor csináld magad alapon? - Ebben teljesen egyet tudok érteni vele, kivétel ha mondjuk valami tananyagról van szó. Vészhelyzet esetén bárkié tökéletesen megteszi, de ha van rá időm rendesen és még időben eszembe is jut, hogy azt még meg kellene csinálni, akkor azt is jobb szeretem magam összeállítani és abból tanulni aszerint, hogy számomra mi számít fontosnak, mert könnyen lehet, hogy az egy kapott jegyzetben nincs benne, pedig nekem szükségem lenne rá.
- El is van felejtve. - Egyébként is kiválóan alakítom az alkalmi süket szerepét, de ezt most véletlenül meghallottam és nekem kissé túl komolynak tűnt a jelenlegi témához mérten, de akkor tegyünk csak úgy mintha semmi sem maradt volna meg ebből...
- Mit is mondtál? Nem figyeltem... - Kérdeztem vissza mosolyogva majd rákacsintottam ezt is annak jeléül, hogy én már el is felejtettem, hogy mit mondott az imént. Különben sem terveztem túlságosan komoly dolgokról beszélgetni most. Most annyival is tökéletesen beérem ha emberi ábrázatot tudok erőltetni magamra és nem úgy vonszolom végig magam a kollégiumon mint egy zombi. Bevallom nem vagyok ma nagyigényű...
- Nekem mindegy, csak ne nézz így rám... - Hogy hogyan? Nem is tudom olyan zavartan. Nem mint aki zavarban van, sokkal inkább emlékeztet a tekintete egy elveszett kislányra azzal a nagy meleg barna szempárjával. Vagy... Eddig mindenkiél működött volna? Egyáltalán fogalmam sincs mikor szokta bevetni, de máris hatásosnak ítélem meg. Aminek nem lesz túl jó vége, ha máris ilyen hatással tud lenni rám. Hol is van az a bizonyos ásó?
- Csak helyezd magad kényelembe. Néha majd vágj oldalba, ha látod, hogy már nagyokat pislogok. Tényleg... - Jegyeztem mosolyogva, de ugyanakkor nagyin is komolyan gondoltam. Oké, nem arra kértem meg, hogy rendezze a bordáimat másfajta neki tetsző sorrendbe csak ne engedje, hogy elaludjak. Lövésem sincs mennyit aludhattam, de nyilvánvalóan nem eleget.
Vissza az elejére Go down
I am an artist
Bryana Thorpe

Bryana Thorpe
Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Jan. 31.

Byron&Bryana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Byron&Bryana   Byron&Bryana EmptyVas. Feb. 02, 2014 9:55 am

-Természetesen, ez a legbiztosabb, viszont ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnéd, nincs, akit hibáztass. Ez az árnyoldala.
És tényleg, ha biztosra akarsz menni, csináld magad, ne bízd másokra, mert lehet, hogy silány eredményt fogsz kapni, esetleg félmunkát vagy hasonlót. Neeeeem, ez így nem okés. Kivéve a takarítást,  mosogatást és egyéb borzalmakat. Na, azt nyugodtan elvégezhetik helyettem, azért egyáltalán nem fogok panaszkodni, sőt.
-Nem tudom... Tudod, elég feledékeny vagyok, gyakran elfelejtem, mit mondtam pár perccel előbb, szóval  nézd el nekem ezt az apróságot.
Hát, ha ő már el is felejtette, én miért ne tegyem?  Mikor megkér, hogy ne nézzek ÚGY rá, kicsit zavarba jövök, elgondolkodok, majd eszembe is jut, azaz rádöbbenek, hogy mire is gondolhat és természetesen azt a zavart arckifejezést nem lehet letörölni az arcomról.
-Mármint, hogy így ne nézzek rád?
Kérdezem mindezt persze már akkor, mikor elnevettem magam és az arckifejezésem is eltűnt. Mikor közli velem, hogy szimplán helyezzem magam kényelembe, meg is teszem, azonban mikor említi azt, hogy elalhatna, csúnyán nézek rá.
-Hát azért jöttem fel, hogy aludj? Majd alszol a sírban, most megnézünk egy jó filmet.
Igen, fel  vagyok pörögve, ő mondjuk ennek nemtom, mennyire örül, de hát most így járt. Filmezni jöttem, nem aludni. Mondjuk abban, hogy felpörögtem, szerintem a kávé is fontos szerepet játszott.
Vissza az elejére Go down
I am a Cool
Byron Donovan

Byron Donovan
Hozzászólások száma : 6
Join date : 2014. Jan. 31.
Age : 32

Byron&Bryana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Byron&Bryana   Byron&Bryana EmptyVas. Feb. 02, 2014 10:06 am

Na igen, veszíteni sosem valami felemelő érzés, de ettől függetlenül mindenki életében előfordul akár akarjuk, akár nem. Nincs mindig feltétlenül bűnbak, akit hibáztathatunk, de ugye ezt sem olyan egyszerű elfogadni és elkönyvelni magunkban, hogy simán csak nem az elképzeléseink szerint alakultak a dolgok, mert az nem lehet. Pedig nagyon is megtörténhet. Mind tapasztalhattunk már és meglehetősen pocsék érzés.
- El van nézve... - Csak azt tudnám mit is kellene elnéznem. Na jó, persze emlékszem még rá, de mindent a megnyerőbb hatás kedvéért, nemde? Szóval feledékeny? Még a végén kiderül, hogy nem is különbözünk olyan sok mindenben, nem mintha ezt állítottam volna, csupán csak ahhoz az időhöz viszonyítok, amit egymás társaságában töltöttünk. Nekem személy szerint mindig van egy olyan érzésem, hogy valamit biztosan elfelejtettem, hol nem is...
- Olyan nagy bambi szemekkel... vagy ez lenne a titkos fegyvered, ami mindig beválik a férfiaknál? - Ez most mondhatni komolyan gondoltam, amennyire egy ilyen jellegű kérdést komolyan lehet venni és amit jó lenne tudni már csak azért is, hogy abban az esetben ha szükséges én is felhúzzam a kesztyűt.
- Szánom-bánom, megígérem nem fogok elaludni. Most amúgy sincs kedvem az ásáshoz, az túlságosan kimerítő. - Mégis ki szeretné a fárasztó dolgokat? A sírásás pedig főleg nem tartozik a szórakoztató tevékenységek, elfoglaltságok közé, legalábbis az én listámon. Meg kell mondjam szörnyen röstellem magam, annyira hogy én is megpróbáltam bevetni ellene a bambi tekintetet.
- A harmadik részt beszéltük meg, ugye? - Mit is mondtunk a feledékenységről? De közben már kapcsoltam is be a laptopot, hogy kikeressem a filmet.
Vissza az elejére Go down
I am an artist
Bryana Thorpe

Bryana Thorpe
Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Jan. 31.

Byron&Bryana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Byron&Bryana   Byron&Bryana EmptyKedd Feb. 04, 2014 1:36 pm

Mi is van elnézve? Asszem kezdek már belezavarodni a beszélgetésünkbe, méghozzá eléggé. Lassan már azt is elfelejtem, miről is beszéltünk az elején. Totális káosz. Ja,de közben eszembe jut. Teljesen lyukas az agyam, elképesztő.
-Ennek örülök, köszönöm, hogy ennyire megértő vagy.
Kifejezetten jól érzem magam a társaságában, ez jó. Nagyon jó.  A bambi szemekre felnevetek.
-Ó ha tudnád… Nem csak a férfiaknál válik be, de a szülőknél és szinte mindenkinél. Többnyire.
Jó persze vanak, akik „immunisak” rá, de nem sokan. Hiszen olyan aranyoos. De tényleg. Aki meg nem hiszi, annak megmutatom. Akár többször is. Mikor biztosít, hogy nem fog elaludni, bólintok egyet.
-Ajánlom is hogy szánd-bánd, hiszen nem azért jöttem fel ide, hogy aludj. Na meg ugye, amint említetted, te sem akarhatod, hogy most ásnod kelljen.
Hm, látom, ő is pont ugyanúgy áll a kimerítő, sok erőbefektetést igénylő dolgokhoz, mint én. Király. Viszont ha két ilyen lusta ember összeáll, annak nem sokszor van jó vége. Sőt, sosincs jó vége. De végül is ez így van jól. Vagy majdnem jól, végül is teljesen mindegy.
-Öööö, megbeszéltünk valamit?
Bár… végül is,mintha arról beszéltünk volna, hogy a harmadik messze a legjobb rész,  szóval ebből levonhatok afféle következtetéseket, hogy azt nézzük. Csak hát nem mindig az előnyöm a logikus gondolkodás.
-De amúgy igen, a harmadik tökéletes lesz.
Míg bekapcsol a gépe és ő kikeresi a filmet, én iszok a narancsléből és kissé csalódottan konstatálom a pohárra tekintve, hogy bizony lehet többet kellett volna felhoznom, mert ez közel s távol sem tűnik elégnek. Na mindegy.
Vissza az elejére Go down
I am a Cool
Byron Donovan

Byron Donovan
Hozzászólások száma : 6
Join date : 2014. Jan. 31.
Age : 32

Byron&Bryana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Byron&Bryana   Byron&Bryana EmptyCsüt. Feb. 06, 2014 10:39 am

- Akkor kénytelen leszek kidolgozni a saját stratégiámat, most hogy kiderül nem vagy épp sportszerű játékos. - Nem egyedül neki vannak meleg barna szemei. Én is tudok olyan hatalmas nagy bambi szemekkel nézni, csak rólam már egyáltalán nem mondható el, hogy mindenkivel szemben beválik. Mondjuk a szüleim esetében kizárt dolog, legfeljebb némi reménységgel anyunál. Az egyetlen nő az életemben, akinek eddig könyörögtem bármiért is. Őt is bosszantotta már, de ebben mindig verhetetlen voltam. Ő nevelt fel. Én tehetek róla, hogy ilyen lettem.
- Előbb lenne végem végelgyengülésben a semmittevéstől, mint az ásástól. Szóval, kín lenne kivárnod. - Így azt hiszem erről kénytelen lesz letenni és más módszerekhez folyamodni, de egy nő mindig leleményes, nem aggódom. Ahhoz képest, hogy a mielőbb még finoman, kacérkodva megvádolt, amiért volt képem felcsalni magammal a kollégiumi szobámban, ahol aztán... Filmezni fogunk. Egészen jól haladunk. Láthatta még az ajtót sem zártam be, pedig az talán kellett volna, mert lefogadom úgy a film felénél fogunk mindenkinek ezébe jutni és onnantól egy perc nyugtunk sem lesz.
- Ha nem tudnám, azt gondolnám, hogy te nem is figyelsz rám. - Mondom én ezt másnaposan, aki nem régiben még a kávézóban szenvedett és próbált magához térni és végül nem is a kávé segített ebben. De még így is megérte levánszorogni. Így legalább nem egyedül kell elütnöm az időt, mert azt hiszem az esti kurzus a szobámban túlságosan jól sikerült és a többség még próbálja kiheverni.
- Akkor ez is elvan döntve. - Általában mindegy is lenne, de mivel most szándékomban áll végignézni, remélhetőleg nem néma csöndben, mert akkor tényleg oldalba kell majd vágnia párszor... Na jó, nem. Közben a gépem is bekapcsolt és a film is gyorsan meglett, majd a laptoppal a kezemben foglaltam helyet mellette az ágyon, hogy ha nincs egyéb valami óhaj, sóhaja, akkor akár indíthatjuk is.
Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom

Byron&Bryana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Byron&Bryana   Byron&Bryana Empty

Vissza az elejére Go down
 

Byron&Bryana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Byron Donovan
» Bryana Thorpe

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Los Angeles Academy :: Kollégium :: Fiúk lakrésze-