KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés   
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Korlátozások!
Jelenleg semmilyen nemi, illetve csoporti korlátunk nincsen. Ezt használjátok ki. :)
Staff
Aktuálisok!
~ Frissült a szabályzat, kérünk mindenkit, hogy olvassa el, a könnyítés kedvéért az újat külön írtuk az eredetitől! A VENDÉGEK feltétlenül olvassák el! #The Staff!
The life
Figyelem, a kis chat szent, ide kérek mindenkit, hogy ne írjatok kritikákat, véleményeket az oldallal vagy akár az adminokkal kapcsolatban, ez a hely a beköszönések, az értesítések (pm, reag, stb), és a rövid beszélgetések, esetleg kérdések (vendégektől), és hirdetések helye! Itt nem szeretnénk vitákat innentől fogva!
Legutóbbi témák
» Jövő 50 árnyalata
Malibu Disco Beach Club EmptySzomb. Júl. 26, 2014 10:00 am by Vendég

» Hell City
Malibu Disco Beach Club EmptyHétf. Ápr. 21, 2014 2:54 pm by Vendég

» Love Bites - Vampire Diaries RPG
Malibu Disco Beach Club EmptyPént. Feb. 21, 2014 11:28 pm by Vendég

» Tavaszi Eső
Malibu Disco Beach Club EmptySzer. Feb. 19, 2014 9:22 pm by Vendég

» Ariana Rosier
Malibu Disco Beach Club EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:33 pm by Anthony Montgomery

» Alen Akhvall
Malibu Disco Beach Club EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:32 pm by Anthony Montgomery

» Richard O'Connell
Malibu Disco Beach Club EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:28 pm by Anthony Montgomery

» Összetett szavak lánca
Malibu Disco Beach Club EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:20 pm by Anthony Montgomery

» Aranyköpések
Malibu Disco Beach Club EmptyKedd Feb. 18, 2014 5:18 pm by Anthony Montgomery


Megosztás
 

 Malibu Disco Beach Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
I am an Admin & Cool
Anthony Montgomery

Anthony Montgomery
Hozzászólások száma : 187
Join date : 2014. Jan. 01.
Age : 31
Tartózkodási hely : Los Angeles

Malibu Disco Beach Club Empty
TémanyitásTárgy: Malibu Disco Beach Club   Malibu Disco Beach Club EmptySzer. Jan. 22, 2014 10:38 pm

Malibu Disco Beach Club 8356370605_d38cbc667f_o
Vissza az elejére Go down
I am an artist
Sophia Blome

Sophia Blome
Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Feb. 06.
Tartózkodási hely : L.A.

Malibu Disco Beach Club Empty
TémanyitásTárgy: Re: Malibu Disco Beach Club   Malibu Disco Beach Club EmptySzomb. Feb. 08, 2014 6:16 pmChloe && SophiaReggel még nem hittem volna, hogy este itt fogok ücsörögni Malibu egyik klubjában és valami koktélt fogok szürcsölgetni. Most kivételesen nem voltak olyan sokan és kevesebb pasi volt, mint hölgy, ami nem is rossz, hiszen nem kapok, minden második lépésnél beszólást. Igen a ruhám kissé rövid volt, de a fenekem még hajolgatás közben sem volt kint, de nem is hajolgattam a biztonság kedvéért. Szépen dekoltált is volt a ruha, pántja nem nyomott el, hiszen nem is volt és, ami nincs az nem nyomhat el.Kis csokornyakkendőmet sajnos otthon kellett, hagynom, mivel annyira nem ment volna ehhez a darabhoz, akkor sem ha nagyon szeretem. Jó sok színben van és sosem unom meg egyiket sem. Az egyik pont ment volna az italomhoz, hiszen a ruhám kék volt, a nyakkendőm rózsaszín és a koktélom is ebben a két színben pompázott. Mindig elcsodálkoztam azon, hogy az emberek ilyeneket vajon, hogyan kevernek ki, de aztán apám megmutatta, hogy ez nem nagy cucc. Megcsinálta borral és narancslével és még a nevét is megjegyeztem. Naplemente. Olyan jó neve van, bezzeg az izé, nagyon szar. Nem is értem, hogy tud valaki olyat inni.
Kicsit megrázva a fejemet ráztam ki fejemből ezeket a gondolatokat és foglalkoztam inkább azzal, hogy körbenézzek a tömegen hátha feltűnik egy ismerős arc. Fel is tűnt egy, amit sosem fogok elfelejteni. Chloe volt, senkivel se keverném össze, a mozdulatai, ahogy gesztikulál, más nem csinálja így, csak ő. Egyszer volt egy csúnya kis vitánk, mikor belém jött, de nem én kezdtem. Mármint valamelyikünk neki ment a másiknak, már nem emlékszem, ki-kinek, de ő szó szerint leüvöltötte a fejem, hogy mi az, hogy nem kérek bocsánatot tőle, mikor én vagyok a hibás. Lehet máskor nem ilyen, lehet csak megjött neki és azért volt olyan, de ne rajtam vezesse le. Nem ítélem első látásra, lehet kiderülne, hogy rendes lány, de mivel a suli legmenőbb csaja, sosem barátkoztam vele. Nem szerettem sosem a felsőbb réteget és mindig úgy volta vele, hogyha hozzá szolnék is csak elküldene. De most egyedül volt és az emberek a barátaik társaságában mindig mások, így gondoltam odaülök mellé, hátha kiderül, hogy nem is olyan rossz.
-Szia. Chloe vagy, ugye?-kérdeztem rá, mikor leültem mellé, hogy azért mégis biztosra menjek. A szívószálat a számba vettem és beleszívtam, így a két színű lötyi a számban landolt. nem is volt olyan rossz. Oldalra döntött fejjel néztem a lányra mellettem és érdeklődve vártam mi is lesz rám a reakciója.


Word up!  | nem a legjobb, de a kezdő nem az erősségem

Vissza az elejére Go down
Vendég


Vendég

Malibu Disco Beach Club Empty
TémanyitásTárgy: Re: Malibu Disco Beach Club   Malibu Disco Beach Club EmptySzomb. Feb. 08, 2014 7:04 pm


Soph & ChloeVége van az első félévnek, végre kifújhatom magamat, illetve meg volt az idei évben a csapat első nagy versenye is ezért kicsit eljöttem Malibuba bulizni. Sokan mondják, hogy hétvégén inkább tanuljak, és találjak ki új koreográfiát, de az isten szerelméért! Ebben az elmúlt pár hónapban mást sem csináltam csak tanultam, tanultam és tanultam. És ha ez még nem lett volna elég még foglalkoztam is a csapattal és betanítottam nekik a mozdulatot és olyanokat értem el velük amikről mások csak álmodni sem mernek. És akkor még nem hoztam szóba a szerelmi életemet. - nem mintha lenne nekem olyanom - De a lényeg az szimplán csak annyi, hogy szerintem jogosan mondom, hogy rám fér egy kis kikapcsolódás.
Éppen ezért elmentem Malibu egyik legfelkapottabb clubjába, amikor csak tehetem ide jövök. Úgy hogy mondhatni hogy törzsvendégként tekintenek rám, éppen ezért voltam ma is a ház vendégje. Kértem is egy italt és el kezdtem veszekedni egy mellettem lévő pasassal, mert hogy fel lökött és kishíján magamra borítottam a koktélomat.
Kértem egy újabb italt és el kezdtem inni mikor valaki leszólított. A hang felé néztem és szemet forgatva válaszoltam. - Szia, igen én vagyok. - mondtam neki érzéstelenül. Soph-al nincs túl jó viszonyom, egyszer csúnyán össze vesztünk és azóta nem is beszéltünk.
Vissza az elejére Go down
I am an artist
Sophia Blome

Sophia Blome
Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Feb. 06.
Tartózkodási hely : L.A.

Malibu Disco Beach Club Empty
TémanyitásTárgy: Re: Malibu Disco Beach Club   Malibu Disco Beach Club EmptySzomb. Feb. 08, 2014 7:46 pmChloe && SophiaKörbenézve az embereken, nem sok olyan volt, akivel bármit is kezdhetne az ember. Úgy nem akartam magamnak pasit keresni, hogy egy éjszakás kaland, vagy inkább hosszabb, mert senkire sem tudtam úgy gondolni. Sajnos egy srác túl régóta beköltözött már, az elmémbe és a szívemben és képtelen vagyok kikalapálni őt onnan.
Jó persze nem is ezzel foglalatoskodtam, de amikor esélyem volt rá megpróbáltam, és más férfiakkal is kerestem a kapcsolatot, de sosem volt olyan, aki ebben segített volna. Mindenki aki megtetszett, valami olyat csinált, ami miatt inkább elkerültem 3 méter távolságban, vagy én rontottam el azzal, hogy ahhoz a bizonyos sráchoz hasonlítgattam. Hát igen én sem vagyok egy minta barátnő, legalábbis, nem az ilyeneknek. Ha valaki olyat találnék aki megérdemli, ahhoz igenis hűséges és odaadó lennék.
Hát ez a srác, akivel ezt megtenném, tudomást se vesz rólam és a felsőbb réteghez tartozik, ahogy Chloe is, akivel beszélgetni próbálok. Nem úgy tűnik, mint aki ezt élvezi, így csak tovább fogom zaklatni, míg az agyára nem megyek és nem lesz kész idegroncs.
-Mi lenne ha elfelejtenénk a múltkorit és normális emberekként beszélnénk? Nekem igazán nincs bajom veled, szóval ez most rajtad múlik.-én mindenkivel barátságos próbálok lenni, de ha velem nem azok én sem erőltetem magam, ez szerintem így fair.


Word up!  | elég kis rövidke lett, bocsi:/

Vissza az elejére Go down
Vendég


Vendég

Malibu Disco Beach Club Empty
TémanyitásTárgy: Re: Malibu Disco Beach Club   Malibu Disco Beach Club EmptySzomb. Feb. 08, 2014 8:12 pm


Soph & ChloeNézelődtem körbe-körbe hátha látok valami másik ismerős arcot, de pechemre senki sem volt itt. Nem vagyok egy tipikus békülős fajta, hisz ha valakivel össze veszek akkor annak jó oka van és azzal általában nem szoktam elásni a csatabárdot. Jó abban van valami, hogy az nem jó számomra ha magamra haragítom az egész iskolát... És most így vissza gondolva, hogy miért vesztem össze Soph-al... Jólvan, jólvan; kicsit rossz passzban voltam akkor.
Kicsikét elgondolkodtam a lány szavain aztán letettem a pultra az italomat majd a lány felé fordultam.
- Nekem sem jó ha haragban vagyok mindenkivel, szóval felőlem kibékülhetünk. - mondtam egy halvány mosoly kíséretében, illetve a hangnememen is változtattam és barátságosabban beszélgettem Sophia-val.
Vissza az elejére Go down
I am an artist
Sophia Blome

Sophia Blome
Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Feb. 06.
Tartózkodási hely : L.A.

Malibu Disco Beach Club Empty
TémanyitásTárgy: Re: Malibu Disco Beach Club   Malibu Disco Beach Club EmptySzomb. Feb. 08, 2014 9:04 pmChloe && SophiaLáttam Chloen, hogy nagyon nem akarom velem társalogni és az italomat iszogatva, már én is arra vágytam, bár ide se jöttem volna hozzá, hiszen olyan emberrel utálok beszélgetni, aki nem akar velem. Ezért sem állok szóba a menőkkel, mert azokon mindig érzem az arroganciát, hogy legszívesebben elküldenének melegebb éghajlatra. És igazából eddig megvoltam nélkülük, most is megleszek, ha már unom a fejem Chloe mellett.
Mikor végre megtört a jég és megszólalt, már más volt a hangsúlya is, nem csak az amit mondott. Na ez már sokkal jobban tetszett, már nem akartam, minden pillanatban lelépni tőle, messzire. Pedig az elején tényleg vágytam rá. De most, hogy így kibékültünk, nem volt kedvem itt hagyni. Kitudja, mi lehet még ebből a beszélgetésből.
-Rendben. Akkor én bocsánatot kérek, hogy beléd mentem..-lehet nem én voltam a hibás, de már tök mindegy. Nem szeretek haragban lenni az emberekkel, de így is sokan utálnak már. Nem hiszem, hogy kell még ember aki ezeknek a számát gyarapítja.
-Akkor annak örömére, hogy elástuk a csatabárdot meghívlak egy italra.-ez nálam nagy szó volt, senkit sem hívok meg csak úgy egy italra, főleg nem egy pomponlányt. Ez annyira nem én.


Word up!  | elég kis rövidke lett, bocsi:/

Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom

Malibu Disco Beach Club Empty
TémanyitásTárgy: Re: Malibu Disco Beach Club   Malibu Disco Beach Club Empty

Vissza az elejére Go down
 

Malibu Disco Beach Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» malibu motel
» Moonshadows Malibu
» Nicholas Canyon County Beach
» Surfrider Beach
» Westward Beach

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Külterület :: Malibu-